Hollanda'da yıldızı parladıktan sonra kısa süreli bir Türkiye macerası da bulunan ve son olarak Belçika 2. Ligi ekiplerinden Antwerp'te forma giyen Emrullah Güvenç, Belçika basınına yaptığı açıklamada Türkiye'ye de mesaj gönderdi.

Antwerp'in bu sezonki performansını değerlendiren Emrullah Güvenç gelecek planları sorulması üzerine, bu konuda da kısa bir açıklama yaptı. Antwerp formasıyla bu sezon 8 golü bulunan orta saha oyuncusu, ''Sezon bitene kadar bu tip transfer konularını konuşmak istemiyorum. Antwerp'in daha iyi konuma gelmesi için çalışıyoruz. Oynadığım futboldan ve attığım gollerden zevk alıyorum. Buradan ayrılsam bile iyi bir izlenim bırakmak için çalışıyorum. Teklifleri şuan için sadece düşenebiliyorum. Futbolcular kulüplerini seçmezler, kulüpler futbolcularını seçer. Kendimiz seçebilsek, ben her zaman Galatasaray'da oynamak isterim. Ancak diğer taraftan şuan yoluma devam ediyorum. Burada kaldığım sürece de böyle olacak'' ifadelerini kullandı.

Hollanda'da ''Süper Türk'' lakabı takılan Emrullah Güvenç Helmond'ta gösterdiği performansla Türk takımlarının da ilgisini çekmiş ve 2011 yılında Kartalspor'a transfer olmuştu. Ancak burada aradığını bulamayan Emrullah yeniden Hollanda'ya dönüş kararı almıştı. Şuan Belçika 2. Ligi Antwerp'te oynayan Emrullah ligde 7. sırada bulunan takımında attığı 8 golle en skorer 2. isim olarak dikkat çekiyor.