Galatasaray'daki sözleşmesi sona erecek Koray Günter ile ilgilenen Genoa cephesinden transfer konusunda önemli açıklamalar geldi.

Genoa Başkanı Enrico Preziosi, İtalyan basınına yaptığı açıklamada transfer söylentileri hakkında konuşurken, bazı sürprizlerin olabileceğini dile getirdi.

Kaleci Mattia Perin'in ayrılıp ayrılmayacağı ve son günlerde geçen Koray GünterLukasz Skorupski ve Cristian Romero isimlerinin sorulması üzerine Genoa Başkanı Preiosi, ''Perin hakkında çıkan haberleri okuyorum. Eğer bize ciddi bir teklif gelirse bu konu hakkında konuşmaya hazırız. Akhi halde Perin bizimle kalacak. Bunun dışında yazılan birçok isim var. Yurt dışından da oyuncu bakıyoruz, bu doğru. Bazı temaslarımız oldu. Muhtemelen gelecek haftadan sonra yavaş yavaş transferlerimizi öğreneceksiniz. Bence bazıları sizin için de sürpriz olacak'' ifadelerini kullandı.

Bu sezon Galatasaray'da süre almakta zorlanan ve sözleşmesi sona erecek olan 23 yaşındaki savunma oyuncusu Koray Günter'in ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Fatih Terim'in de gözüne giremeyen Koray ile Genoa dışında Almanya'dan da bazı ekipler devrede.