Melo, "Galatasaray'da oynamak, bana Tanrı'nın bir lütfu. Benim yerimde olmak isteyen binlerce futbolcu, milyonlarca insan var. Ben sürekli bunu düşünüyorum." dedi.

Bu sezonki performansını değerlendiren Felipe Melo, ligin ilk yarısında Sanica Boru Elazığspor maçında kurtardığı penaltıyla ilgili olarak "Sezonun ilk pitbull sevincini penaltı vuruşu kurtardıktan sonra yapacağım hiçbir şekilde aklıma gelmezdi elbette. Ancak o, attığım tüm gollerden daha değerliydi. Bazen goller atmanıza rağmen takımınıza üç puan kazandıramıyorsunuz. Böyle bir kurtarışın ardından takımın galibiyetine katkıda bulunmak tabii ki o hareketin daha da anlamlı hâle gelmesini sağladı" sözlerini kullandı.

Youwin src="/images/upload/2.jpg" width="500" height="247" alt="" />

Sneijder ve Drogba transferlerini de değerlendiren tecrübeli futbolcu, "Geçen seneyle bir kıyaslama yaparsanız, bu sezon biraz daha defansif bir görev alıyorum. Daha geride kalmam gerekiyor. Benim yerime ileri çıkan çok kaliteli arkadaşlarım var. Burak ve Drogba, sürekli goller atıyor. Sneijder asistler yapıyor. Bunlar olduğu sürece sorun yok. Ben pitbull olarak onların arkasında kalmaya devam edeceğim." diye konuştu.

Galatasaray taraftarıyla ilgili övgü dolu sözler kullanan Felipe Melo, "Galatasaray taraftarının bana verdiği destekle maç içinde tekmeye kafa atasım, çimi ısırasım, yiyesim geliyor. Dany'nin atıldığı Mersin İdman Yurdu maçını tamamen onların sayesinde kazandık biz. Taraftarlarımızın desteğiyle kendimizi bir kişi fazla hissettik. Herkesin şunu bilmesi lazım, hiçbir futbolcu kaybetmekten hoşlanmaz. Biz de hoşlanmıyoruz. Taraftarımız bunun farkında. Bu yüzden sürekli bizim yanımızda" dedi.

Gsgazete.com