Galatasaray'ın sağlık ekibinde görev alan isimlerden dahi az rakam kazanan Eray İşcan'a sarı-kırmızılı yönetim, Real Madrid maçından önce yüzde 100 oranında zam yaparak, genç kaleciye moral vermeye hazırlanıyor.

Galatasaray'dan aylık 6 bin lira alan Eray'ın maaşını 12 bin liraya çıkaracak olan sarı-kırmızılı yönetim, genç file bekçisinin kadroda olduğu her maç için de ayrıca bir performans primi ödeyecek. Şu anda yıllık 72 bin lira kazanan Eray'ın yapılacak olan zam sonrasında yıllık gelirinin ortalama 170 bin lira seviyesine çekilmesi bekleniyor.

Galatasaray'da yedek kaleciler, Aykut Erçetin yıllık 500 bin euro, Ufuk Ceylan ise 350 bin euro kazanıyor.  2008-2009 sezonunda Beylerbeyispor'dan, G.Saray takımına alınan ve Fatih Terim ile Taffarel'in beğenisi ile de 2011-2012'de A takıma yükselen Eray İşcan geçtiğimiz yıl başına kadar 2 bin 500 TL kazanıyordu.

Santiago Bernabeu'da Cristiano Ronaldo'nun yokluğunda 100 milyon euroluk Gareth Bale'a karşı mücadele edecek olan Eray İşcan ile özel bir görüşme yapan Taffarel, genç eldiveni kritik karşılaşmaya motive etmeye çalışıyor.

İspanya yolculuğundan hemen önce Fernando Muslera ile de bir araya gelen Eray'a başta kaleci antrenörleri olmak üzere takım arkadaşları da büyük bir destek veriyor.