Yarışmada son hafta elenen isim Aycan olmuştu. Koyu Fenerbahçeli olduğu bilinen Aycan'ın önce Ali Koç'un sonra da Emre Belözoğlu'nun mesaj göndermesinden sonra elenmesi Sarı-kırmızılı taraftarlardan 'Loserlik' vurgusu yapıldı. Aylar önce Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in selamlarını ilettiği Ardahan'ın SMS sıralamsında bir anda tepeye tırmanması ise 'Winnerlık' olarak değerlendirildi.

Gönüllüler takımında yer alan Evrim de koyu bir Galatasaraylı ve şu an için SMS sıralamasında elenme korkusu yaşamayan bir diğer isim.

Kaynak: GsGazete.com

SURVIVOR SADIK ARDAHAN UZKANBAŞ KİMDİR?

1987 yılında Adana'da doğan ve hala Adana'da yaşayan Sadık, 8 yıl boyunca Adanaspor altyapı takımlarında futbol oynadı ve yaşadığı sakatlıklar nedeniyle futbola ara vermek zorunda kaldı, zaman bulduğu o arada askerlik görevini yerine getirmek için askere gitti ve askerden geldikten kısa bir dönem sonra ilk yurtdışı tecrübesini yaşadı.

Önce Dubai'ye gidip 2 yıl orada kaldı, sonrasında Türkiye'ye dönüşüyle birlikte spora tekrar zaman ayıran Uzkanbaş, Kazakistan'a geçti ve orada da 6 ay bulundu.

Sadık Ardahan Uzkanbaş kendisini şöyle tanımlıyor:

"Yeni yerler, yeni kültürler ve yeni insanlar tanımayı çok seviyorum, bu yüzden imkanım olduğu süre içinde hep bir yerlere gidip, yeni yerler görmek istiyorum. Ve şu an hayallerimden biri olan 2020 Survivor'da bulunduğum için kendimi oldukça şanslı hissediyorum, hayallerime bır adım daha yaklaşmanın mutluluğu içerisindeyim. İnsanların yüzündeki tebessüm olmak istiyorum.

Arkasında hikaye bırakmış her insan sonsuza kadar yaşar, ben de arkamda bir hikaye bırakmak için yaşıyorum."