Brezilyalı hoca, oldukça iddialı olduklarını söylerken; Mustafa Denizli'nin Madrid'e gelmesi durumunda kendilerine güç katacağını ifade etti.

Öncelikle TRT Spor'a özel açıklamalar yapan Taffarel, "İstanbul'da belki de Atletico Madrid'e gereğinden fazla saygı duyduk. Bu sefer böyle olmayacak. Gruba baktığımızda her şey olabilir. Benfica deplasmanından galip dönebilirdik olmadı. Her şeye açık bir gruptayız. Oyunculara güvenimiz sonsuz. En iyi sonuçla dönmek istiyoruz. En güzel skorla buradan ayrılmak istiyoruz. Mustafa Denizli ile şu ana kadar bir görüşmemiz olmadı. Uzun zamandır bu takımla birlikteyiz, onun da bize güveni sonsuzdur. İstanbul'a döndükten sonra onunla görüşme şansımız olacak." ifadelerini kullandı.

Basın toplantısında ise güvenlerinin yüksek olduğunu vurgulayan Brezilyalı antrenör, "Çok zor bir maç olacağı aşikar. Ama her şeyin bizim eliminde olduğunu düşünüyorum. Aslında grupta her şey açık. Nasıl onlar İstanbul'da bizi yendiyse biz de onları burada yenebiliriz. Kimse buraya turistik bir seyahat için geldiğimizi düşünmesin. Mutlaka çok zor bir rakibe karşı oynayacağız ama ne olursa olsun biz inanarak geldik. İyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Yarın ümitsiz değiliz, ümitsiz olmamız için de bir sebep yok" diye konuştu.

"EĞER MUSTAFA HOCA GELİRSE..."

Mustafa Denizli'nin Madrid'e gelme ihtimali ile ilgili konuşan çalıştırıcı, "Şu ana kadar yeni hocamız Mustafa Denizli ile bir konuşmamız olmadı. Ama yarın buraya gelme ihtimali varmış. Tabi ki Mustafa Hocamız burada olsaydı çok farklı olabilirdi ama henüz kendisiyle iligli bir görüşmem olmadı. Bizim bir Atletico Madrid programımız var ve o programda devam ediyoruz. Ama yarın buraya gelirse bize güç katacaktır." diyerek sözlerini noktaladı.