Bir defa Ali Sami Yen’de beni çok güzel karşıladılar. Seyirciler ve oyuncular çok güzel bir hediye verdiler. Sıcak bir karşılama oldu. Bu oyuncuların bir zaferi. 2 günde ben çok fazla bir şey yapacak değilim. Ufak tefek dokunuşlar oldu. İkinci yarı oyunu iyi oynadık. Goller bulduk. Son 7 maçta bir endişe, moral bozukluğu, güven eksikliği söz konusu.

Galatasaray pek alışkın değil buna. Bir sezonda kaybettiği maç sayısını kısa sürede aldı. Bunu hallettiğimiz için memnunum. Tamer Tuna’yı tebrik ediyorum. Diri bir takım yapmış, kendilerine güvenli oynuyor. Duran topların en kötüsü ile en iyisi oynadık. Biz gol attık. İlk yarı bu atmosfer içinde biraz zorlanacaklarını tahmin etmiştim. Ancak ikinci yarı, bundan  sonrası olması beklenen Galatasaray’dan pasajlar gördük.Galatasaray zaman zaman hızlı hücumu da kullanabilir ama topun kontrolünü elinde bulundurmalıdır. Bazı alışkanlıklara devre arasında 1-2 dokunduk. Oyuncularım çok istedi. Göztepe’yi hataya zorladılar.

Fatih Terim'den Eboue açıklaması

Eboue için elimizden geleni yaparız. Bana soyunma odasında durumu bahsettiler. Heyecansız olmaz, yaşamadan olmaz. İçinizdeki o çoşku biterse başka yerlere çekilmeniz lazım. İçimizdeki futbol tutkusu, Allah bunu kaybettirmesin. Çok az zaman çalışmadım ama hep futbolla ilgiliyim. Çok maç izlerim. Benim bir hayatım futbol, bir hayatım ailem, bir hayatım Galatasaray şu anda üçü bir arada.

Taffarel, Galatasaray'a geri mi dönüyor?

Yardımcı konusu yarın belli olacak. Taffarel'le sık sık konuşuyorum. Onu bitirmeye çalışıyoruz. Bu konuda değişik bir projem var. Yerli - yabancı Galatasaray'a hizmet etmiş insanları toplamak gibi. Bunların  içerisinde en önemlisi Taffarel.