Burak Yılmaz'a özel bir teşekkür yollayan Taffarel, "Oyuncularıma teşekkür ediyorum, bütün oyuncularımız çok özveriliydi ama özel bir teşekkür Burak Yılmaz'a etmek istiyorum. Bugün çok iyi mücadele etti, son ana kadar pes etmedi ve aldığımız galibiyette en önemli katkı da ondan geldi. Gaziantepspor'un kaliteli bir rakip olduğunu biliyorduk ve ona göre hazırlandık. Futbolcularımızdan bugün, her zamankinden çok daha iyi mücadele etmelerini istedim ve onlar da üzerine düşeni yaptılar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.
 
Gaziantepspor karşısında aldıkları galibiyeti Prandelli'ye armağan eden Taffarel, "Prandelli'nin çalıştırdığı takım ile bugünkü takım aynı aslında. Bu sebeple bugün alınan galibiyeti Prandelli'ye armağan ediyorum. Bugün ile dün arasında keskin bir fark yok, üstüne koyduğumuz bir şey de yok." ifadelerini kullandı.

"Eğer Hamza hoca istemezse..."

"Hamza Hamzaoğlu ile toplantı yapacağız, yardımcı teknik direktör olmam. Ben kaleci antrenörü olmak istiyorum. Ben Hamza hoca ile devam etmek istiyorum. Pazartesi günü görüşeceğiz.Eğer beni kaleci antrenörü olarak istemezse yolları ayırırız"