Levent Tüzemen: "Fatih Hoca, Galatasaray'a önce rekabeti getirmeli. Ocak'ta kim gelirse gelsin Terim; ağabey, baba olmalı." Bülent Timurlenk: "Sosyal medyada Fatih Terim 'gitsin' diye kampanya yapanların çoğu nedense Galatasaray taraftarı değil." dedi. İşte o sözler...

LEVENT TÜZEMEN: Dejavu yaşıyor

"Fatih Terim, dejavu yaşıyor. Galatasaray'a geldiği 2. döneminin ilk yılında olan sıkıntıları, sezon başından itibaren yaşıyor. 2003'te Terim; Cristian, Almaguer, Felipe, Lukunku, Revivo, Xavier gibi yabancıları transfer etmiş ama bu isimler G.Saray'ı sırtlayamamıştı. Gelenlerin çoğu ya valizini toplayıp gitti ya da gönderildi. Benzer senaryo şimdi yaşanıyor. G.Saray bunalımlı günlerden geçiyor. Nzonzi, Lemina, Andone, Seri, Falcao, Babel katkı sağlamıyor. Sakin görünmesine rağmen Terim'in içinde fırtınalar kopuyor, 2003'te sık sık dile getirdiği 'operasyon' sözünü bu sene 'Ocak ayı' olarak adlandırıyor"

MUTSUZ, HUZURSUZ, UYUMSUZ

"G.Saray'ın bütçesi belli, yapacağı transferler belli. Fatih Hoca öncelikle G.Saray'a tekrardan rekabeti getirmeli, güvenini kaybedenleri kazanmalı, aile ortamını yeniden inşa etmeli. Çünkü görünen G.Saray mutsuz, huzursuz, uyumsuz. Terim'in 1. ve 3. döneminde oynayan yabancıların hepsi 40 yıllık G.Saraylı gibiydiler. Sevildiler, sayıldılar Terim'in Florya'da yarattığı aile ortamında başarılı oldular. Ocak'ta kim gelirse gelsin Terim yine baba, ağabey, hoca gibi olmalı. G.Saray ailesini kucaklayacak ortamı yaratmalı. Kötü sonuçların başarıya dönüşmesinin anahtarı yine Terim'dir. Ancak oyuncularına her zaman söylediği "Benim gözümde şampiyonsunuz" sözünü bu kez kendisine yönelik olarak "Sen en büyük hocasın başarırsın" demelidir"

(Sabah)