Galatasaray’da Başakşehir maçı öncesi 3 müjde birden yaşanıyor. İlk olarak Wesley Sneijder’in durumunun iyi olduğu ve fiziksel olarak kendini daha iyi hissetmesi için Adana’ya götürülmeyen yıldız futbolcunun Başakşehir’e karşı sahadaki yerini alacağı belirtildi.

Cimbom'u sevindiren bir diğer gelişme ise Hakan Balta konusunda yaşandı. Tecrübeli futbolcu da yine oynayacak duruma geldi. Diğer taraftan Adanaspor maçında ayağına darbe alan Lukas Podolski’de de korkulan olmadı ve futbolcunun zorlu Başakşehir karşılaşmasında sahadaki yerini alabileceği öğrenildi.

Başakşehir'e özel hazırlık

Galatasaray’da takım izinli olmasına rağmen Jan Olde Riekerink Başakşehir’le yatıyor, Başakşehir’le kalkıyor. Türkiye Kupası ve Süper Kupa’da büyük maçlara iyi motive olduğunu gösteren ve yine Vodafone Arena’daki Beşiktaş maçında takımı çok iyi şekilde sahaya çıkaran Hollandalı teknik adam, zorluk derecesi yüksek karşılaşmalar öncesi görüntülü analizlere önem veriyor.

Riekerink, Başakşehir maçını da özel ketagoriye sokarak hazırlanıyor. Ligin en fazla gol atan ve en az gol yiyen ekibi olan rakibini mercek altına alan Hollandalı çalıştırıcı, analiz sonuçlarını bugünden itibaren futbolcularıyla paylaşmaya başlayacak.

Sabri yine sağ bekte

Adanaspor maçında yeniden 11’e dönen Sabri Sarıoğlu tercih sıralamasında yine ilk sırada olacak. Galatasaray’da teknik kadro, Sabri’nin performansının Cavanda’ya göre daha iyi durumda olduğu görüşünde birleşti. Başakşehir ile oynanacak müsabakada yine tecrübeli oyuncunun forma giyeceği belirtildi. Riekerink’in, Başakşehir’in hızlı kanat akınlarına karşı Sabri’yle maça başlamayı düşündüğü ifade edildi.

Çiftlere özel indirim

Galatasaray, Başakşehir karşısında çiftlere özel indirim yaptı. Buna göre sarı-kırmızılılar, VIP tribününe gelecek çiftlere yüzde 50 indirim yapılacağını duyurdu. İndirimli bilet satışları, Beyoğlu GSStore, TT Arena Aslanlıyol ve VIP kombine ofislerinden yapılacak.