Jan Olde Riekerink’in düşünmediği 4 isimle on gün içinde yollar ayrılacak. Bu isimlerin ayrılmasıyla UEFA’ya söz verilen 65 milyon Euro’luk ödeme kriteri için de rahat nefes alınacak.

İşte o isimler:

DZEMAILI İTALYA AKTARMALI ABD’YE

Sözleşmesi uzatılmadığı için ayrılmak isteyen Dzemaili, Drogba’nın oynadığı ABD’deki Montreal Impact’a gidecek. G.Saray, 2 milyon Euro bonservis istiyor ve pazarlığın bir hafta içinde sonuçlanması bekleniyor. Dzemaili, marta kadar Bologna’da oynayacak. Montreal’in de Bologna’nın da sahibi TacOil.

SALİH’İN KALİTESİ YETMİYOR

Trabzonspor’un satın alma opsiyonunu kullanmadığı Salih Dursun’a Kayserispor, Kasımpaşa ve Karabükspor’dan teklif var.Riekerink, çalışma disiplinine tam not verdiği Salih Dursun’un Galatasaray’da forma giyecek düzeyde olmadığını belirterek, satılmasını istedi.

EMRAH GELDİ VE GİDİYOR

Riekerink, Sabri’yi sağ açıkta oynatmayı düşündüğü için yeni transfer Emrah Başsan’ın kiralanması gündeme geldi. Performansı da beğenilmeyen Emrah’ı üç kulüp istiyor. Yönetim de bu oyuncunun kiralanması için menajeri Ogan Tarhan ile bir görüşme yapacak.

TARIK ÇAMDAL HÂLÂ DİRENİYOR

19 gün önce kadro dışı bırakılan Tarık Çamdal, Umut Bulut ve Olcan Adın, G.Saray’dan daha iyi kazandığı için gelen teklifleri düşük bulup gitmeye yanaşmıyor. Olcan ve Umut’un gitmeye ikna edilmesi güçlü bir ihtimal. Ancak, Tarık Çamdal kulübü epey uğraştıracak gibi.