Florya'da yeni bir yapılanmaya giden Fatih Terim alt yapının başına Ali Yavaş'ı getirdi. Necati Ateş ve Gökhan Zan gibi eski futbolcular da yeni yıldız keşfetmek için çaba harcıyor.  Fatih Terim önümüzdeki sezon için ise bazı genç yeteneklerin hazırlanması istedi. Bu genç yetenekler arasında 2000 yaş grubu altın jenerasyonundan 3 futbolcu yer alıyor. 

İşte Terim'in yeni gözdeleri...

Celil Yüksel - 20 Yaşında Orta saha

8 numara pozisyonunda oyunu iki yönlü oynuyor. Florya'da lakabı Luka Modric. Fatih Terim'in en beğendiği isimlerin başında geliyor. Bu sezon sık sık A takım idmanlarında yer aldı. 

Atalay Babacan - 18 Yaşında Orta saha

Denizlispor alt yapısından transfer edilmişti. 2000 yaş grubunun altın isimlerinden. 10 numara pozisyonunda forma giyiyor. U17 Dünya Kupası'ndan sonra uzun bir sakatlık dönemi geçirdi ancak yakın zamanda futbolu ile tekrar dikkatleri üzerine çekti.

Ali Ülgen - 18 yaşında Sağ bek

8 sezondur Galatasaray alt yapısında forma giyiyor. Florya'da herkes onun üstüne titriyor. Alt yapı hocaları yakından ilgileniyor. Alt yapı hocaları tarafından A takımda oynar raporu verilen isimlerden. Bu sezon U21 Ligi'nde 27 maçta forma giydi 1 gol attı.

Recep Gül - 18 Yaşında Sağ Kanat - Sol Kanat

Fiziği ile beğeni toplayan bir isim. Türkiye Kupası'nda A takım ile bu sezon 3 maçta forma giydi. Fatih Terim'in önümüzdeki sezona hazır olmasını istediği isimlerin başında geliyor.

Yunus Akgün - 18 Yaşında Kanat - Forvet

Bu sezon U19 Ligi'nde forma giyiyor. Şimdiden Roma scoutlarını peşine taktı. Son 5 maçta 5 gol atıp 2 asist yaptı. Ceza sahası çevresinde oldukça yenetekli. Golü koklayan bir isim. Terim'in gözdelerinden.

Mustafa Kapı - 15 yaşında - Orta Saha

Galatasaray A takımında forma giyen en genç oyuncu ünvanına sahip. Bu sezon 15 gol atıp 17 asist yaptı. Önümüzdeki sezon A Takımda olmasa bile kampa gitmesine kesin gözüyle bakılıyor.

(Fanatik)