NTV Spor'a demeç veren Tanman, "Melo'nun kampa katılmasını bekliyoruz. Katılmaması durumunda başka bir süreç olacak. İkinci kamp dönem çok daha önemli. Melo sanırım ülkesinde hazırlık yapmıştır. Biz Melo'nun gelmesini istiyoruz. Ama burası Galatasaray, bizim kurallarımız var. Sorunlar var, bu sorunları çözmek için herkes üzerine düşen görevi yapıyor" dedi.

Transfer konusuna değinen Sarı-Kırmızılı yönetici, "Galatasaray'ın geçen yıldan daha iyi futbol oynaması için çalışıyoruz. Oyuncu belirleme konusunda sıkıntımız yok ama şartlarımıza uyması önemli. İkinci kamp dönemi bittikten sonra transfer için 1 ay daha süremiz var. 10 tane oyuncuya ihtiyacımız yok, 2-3 tane nokta transfer yapmamız gerekiyor. Galatasaray'da transferde teknik direktör ve yönetimin kararı önemlidir" şeklinde konuştu.

Son zamanlarda yaptığı açıklamalarla taraftarın da tepkisini çeken Tanman, Gervinho ve Huntelaar sorularını ise yanıtsız bırakarak 'yorum yapmak istemiyorum' dedi.

'Burak'ın şikayeti olmadı'

Forvete takviye planlayan Cim Bom'da mevcut futbolcuların rahatsızlık duymadığını dile getiren Cüneyt Tanman, "Burak Yılmaz'ın transfer konusunda en ufak bir şikayeti olmadı. Galatasaray öncelikle kendi değerlerine, kendi yıldızlarına sahip çıkıyor. İkinci kamp dönemi transfer için daha belirleyici olacak. Hamza Hamzaoğlu ile birlikte bir istikrar yakalandı ve oyuncuların gerçek performansları ortaya çıktı. Taraftarlar bir müjde bekliyor ama inanıyorum Galatasaray sahaya çıktığında yüreklere su serpecek bir futbol oynayacak" ifadelerini kullandı.

Arda Turan yorumu

Katalan devi Barcelona'da 6 ay forma giyemeyecek olması sebebiyle Galatasaray'a kiralanması gündeme gelen Arda Turan'ın durumundan da bahseden Tanman, "Arda'yı istememe gibi bir lüksümüz yok ama bu konuda Barcelona kararını verdi" diyerek sözlerini noktaladı.