Tanman, transferde yoğun bir çalışma içinde olduklarını ancak aceleci de davranmadıklarını belirterek, "Geçmişte bu acele transferlerin sıkıntısını kulübümüz çekti. Bu kez aynı şeyleri yaşamak istemiyoruz. Birçok oyuncuyla görüşme halindeyiz ancak ilk kamp dönemine 1-2 transfer yetişebilir" dedi.

"Bu işler, sadece menajerlerin sunduğu oyuncuları alarak olmaz" ifadesini kullanan sarı-kırmızılı yönetici, "Kendi planımız ve programımız var. Bunu takip ediyoruz. Daha önce Robin van Persie ve Oumar Niasse'nin transfer edildiği ileri sürüldü. O zaman da bu haberlerin doğru olmadığını söyledik. Hatta rakamlar bile verildi. İstediğin kadar plan yap, bu haberlerden etkileniliyor. Biz yeni de bir yönetimiz. Kendi düzenimizi tam olarak oturtmuş değiliz. Mali kriterler var ve çalışmalarımızı yaparken buna dikkat etmemiz gerekiyor. Paldır küldür gitme şansınız yok. İlk kamp dönemi öncesi 1-2 oyuncuyla çok az bir pürüz var. Onlar da aşılabilecek şeyler. Önümüzdeki hafta netleşir" dedi.

"ÖĞRENDİK Kİ AMRABAT İMZAYI ATMIŞ"

Nordin Amrabat'ın Malaga'ya transfer olma sürecine de değinen Tanman, "Amrabat'ın bonservisi için vade istemiyorduk. Onların vadeli ödeme teklifini de reddetmiştik. Ancak sonra öğrendik ki, Amrabat oraya imza atmış. Oyuncu bunu doğruladı ve gidip halledebileceğini söyledi ama yapamadı. Malaga Kulübü de ödemeleri daha makul bir periyoda çekti. Bu konuda onlarla mahkemelik olmak da istemedik. Zaten elimizde de çok fazla oyuncu var. UEFA kriterleri açısından oyuncu satıyor olmamız da doğru birşey" şeklinde konuştu.

ÖZBEK İFTAR YEMEĞİNE KATILDI

Öte yandan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Yeşilyurt Kulübü'nün iftar yemeğine katıldı.

Yeşilyurt Kulübü'nde gerçekleştirilen iftar yemeğinde Dursun Özbek'in yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Cüneyt Tanman ve Ural Aküzüm de yer aldı.

Özbek, basın mensuplarının taleplerine karşın, bir açıklamada bulunmayacağını kaydetti.