Gsgazete - Galatasaray yönetiminin şok bir kararla Terim ile yollarını ayırması Galatasaray taraftarını da derinden sarstı. Küçük gruplar halinde Florya'ya giden Galatasaray taraftarına, ultrAslan'dan da destek geldi. ultrAslan, sosyal medyadan taraftarı harekete geçirerek Fatih Terim'e destek olmak üzere Florya'ya davet etti. Binlerce taraftar Florya Metin Oktay Tesisleri'nin önüne gelerek Fatih Terim lehine tezahüratlarda bulundu. Ayrıca tesislere çok sayıda Çevik Kuvvet ekiplerinin de önlem amacıyla bulunduğu idade edildi.

YÖNETİME SERT TEPKİ

Öte yandan hafta sonu Türk Telekom Arena'da Çaykur Rizespor'u ağırlayacak Galatasaray'da, taraftarlar bu karşılaşmada Fatih Terim'e olan sevgilerini dile getiren tezahüratlar yapacak. Başkan Ünal Aysal'a ise bir tepki verilmesi bekleniyor.

Galatasaray taraftarı ilk kez Ünal Aysal ve yönetimini bu kararından dolayı istifaya davet etti. Taraftarlar, "Hocayı satanı biz de satarız", "Yönetim istifa" şeklinde bağırarak Aysal ve yönetimini topa tuttu.

HOCANIN EVİNE GİDİLDİ

Florya'da protestolar gerçekleştiren Galatasaray taraftarı daha sonra Fatih Terim'in evine gitti. Büyük bir kalabalığın oluştuğu görülürken kısa süre içerisinde Fatih Terim'in taraftarın yanına gelerek bir açıklama yapması bekleniyor.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı