Süper Lig'in ilk iki maçında harika bir futbol ortaya koyan, yeni transferleri göz dolduran Galatasaray'a taraftarının ilgisi bir hayli artmaya başladı. Geçen sene beklentilerin altında kalan ve sadece 17 bin kombine satışı yapabilen Sarı- Kırmızılılar, önce içerdeki 4-1'lik Kayserispor sonra da deplasmandaki 3-1'lik Osmanlıspor karşılaşmalarının ardından kombine satışları hızlandı. Geçtiğimiz hafta sonu 31 bin olan kombine sayısının, hızlı bir şekilde 35 bine doğru yaklaştığı öğrenildi. Takıma olan güvenin artmasının, önümüzdeki cuma günü Türk Telekom Stadı'nda oynanacak olan Sivasspor mücadelesinde net bir şekilde belli olması bekleniyor.

Bugün satışa çıkıyor

Sarı-Kırmızılı futbolseverlerin, yarın satışa çıkması beklenen biletlerin büyük bir bölümünü kısa sürede tüketeceği tahmin ediliyor. Camiadaki coşkulu havanın tavan yapması sayesinde de Sivas'a karşı tribünlerde 50 bin seyircinin olacağı öngörülüyor. Sezonun ilk maçı olan Kayseri sınavında ise Aslan'ı, 31 bin kişi yalnız bırakmamıştı.

Kadroyu bozmayacak

Galatasaray'ın teknik direktörü İgor Tudor, Kayserispor ve Osmanlıspor karşılaşmalarında süper bir futbol ortaya koyan ilk 11'i bozmayı düşünmüyor. İyi işleyen sistemde herhangi bir değişiklik yapmak istemeyen Tudor'un, Sivasspor mücadelesinde de baskılı ve daha ilk dakikadan golü düşünen bir taktikle takımını sahaya çıkacağı bildirildi.