Gsgazete - Bugün saat 18:45'te belli olacak Şampiyonlar Ligi grup kuraları öncesinde Galatasaray Gazetesi ve gsgazete.com takipçileri, takımımızın nasıl bir grupta olması gerektiğine dair tahminler yaptılar.

Takipçilerimizden bazıları 'kim çıkarsa çıksın Galatasaray'a fark etmez' görüşüyle iddialı yorumlar yapsa da bazıları ise tahminlerini şu şekilde yaptı;

Taraftarlarımızın geneli 1. torbadan Benfica veya Arsenal'in çıkmasını istedi. 2. torbadan gelecek takımla ilgili çok fazla görüş gelirken Fransa'nın Marsilya takımı ve Rusya'nın CSKA Moskova takımı en çok telaffuz edilen kulüpler oldu. Galatasaray taraftarının hemen hemen aynı görüşte olduğu tek torba ise 4. torba olarak göze çarptı. Birçok takipçimiz Avusturya temsilcisi Austria Vienna'nın grubumuzda olması yönünde görüş belirtti. 4. torbadan çıkacak Napoli kurasının ise şanssızlıkla değerlendirilebileceği görüşü hakimdi.

DENEME ÇEKİMİNDE DEV RAKİPLER ÇIKTI

UEFA'nın deneme kura çekiminde ise Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi gruplarındaki rakipleri; Barcelona, Juventus ve Celtic oldu.

İŞTE MUHTEMEL RAKİPLERİMİZ