Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, taraftarların  transfer konusunda aceleci olmamaları istedi. 

Özbek, Galatasaray TV'ye yaptığı açıklamada, görevlerinin sportif  başarıyı esas alarak, kulüp menfaatlerini de korumak olduğunu belirterek, "Burada  hiç paniğe gerek yok. Herkes şundan emin olsun ki biz Galatasaray'ın hem sportif  başarısını hem de maddi olarak menfaatlerini korumakla yükümlüyüz. Burası bize  bir emanet. İnsanlar panik yapmasın" dedi. 

Transfer sezonunun yeni başladığını aktaran Özbek, "Avrupa'da bir çok  oyuncunun kontratları daha sona ermedi. Biliyorsunuz orada haziran ayı sonunda  sözleşmeler bitiyor. Galatasaray'a yakışan, hedefe ulaştıracak transferler  yapılacaktır. Bundan kimsenin endişesi olmasın" ifadelerini kullandı. 

Öte yandan, sarı-kırmızılı kulübün yönetim kurulu üyesi Cüneyt Tanman  da Özbek'in direktifleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini  vurgulayarak, şunları kaydetti: 

"Bu hafta sonuna kadar, kamp başlamadan önce güzel bir müjde vermek  istiyoruz. İsimler var aslında ama kulübün de şartları var. İki tarafın da  şartları buluştuğunda, transfer gerçekleşecek. Şunu da unutmayalım, Galatasaray  şampiyon, iki kupalı bir takım. Tabii ki zaafları var ve bu zaafları giderebilecek bir proje çerçevesinde transferler yapılacak."