Süper Kupa finalinde etkisiz bir oyun ortaya koyan ve hücum hattndaki zayıflığı ile dikkat çeken ekimibizin Almeida için harekete geçtiği öne sürülüyor. Beşiktaş ile yollarını ayıran Portekizli forvetin Galatasaray'ı ısrarla beklemesi ve istemesi aynı zamanda yabancı kontenjyanı problemini bilmesi nedeniyle Galatasaray'a yakın olduğu yazıldı. 

KAÇIRDIKLARI ATTIKLARINDAN FAZLA!

Kaçırdığı goller ve son vuruşlardaki eksikliği ile Beşiktaş taraftarının tepkisini çeken Almeida'yı taraftarlarımız Şampiyonlar Liginde mücadele edecek olmamız ve parayı ön planda tutması nedeniyle istemiyor. Podolski transferi her ne kadar zora girsede oyuncunun talepleri yerine getirildiği takdirde gelecek olması en azından bu transfer için bir umut. 

FORVET EKSİKLİĞİ YAŞIYORUZ!

Prandelli'nin geldiği günden beri antremanlarda as takımda denemediği ve maçlarda forma vermediği Umut son derece formsuz günler geçiriyor. Kendini geliştirmesi için kiralanması gerektiği öne sürülen ve Mancini'nin hayran kaldığı yetenekli genç forvetimiz İsmail Berk ise henüz ligde as takımda oynamak ve Şampiyonlar Ligin'de mücadele etmek için çok tecrübesiz. 

Almeida'nın gelmesini kesin olarak istemeyen taraftarımız, Podolski ile anlaşma sağlanmazsa başka bir forvet oyuncusu ile görüşülmesini istiyor. 

HABER: Bünyamin Mert Bürtek