Yaklaşık 2 saat süren basın toplantısında birbirinden çarpıcı açıklamalar yapan Terim, toplantının sonunda Galatasaraylı taraftarlardan helallik istedi. Duygusal bir sonla toplantıyı bitiren Terim, Galatasaray taraftarına bu mesajları verirken elini kalbine götürdü.

"HAKKINIZI HELAL EDİN"

"Sanıyorum aklınızın ucunda herhangi bir şey kalmadı. Pek çok konuya yanıt verdim. Herkese katılım için teşekkür ederim. Son sözüm beni ben yapan, Fatih Terim'i 'İmpartor' diye bağrına basan iyi günümüzde de kötü günümüzde de daima yanımızda olan muhteşem Galatasaray taraftarına, ben ne sizden ne de Galatasaray'dan ayrılmadım, ayrılmam. Ben ne sizi ne de Galatasaray'ı bırakmadım, bırakmam. Elimi kalbime götürüyorum, Galatasaray taraftarının benim için yaptıklarına sonsuz teşekkür sunuyorum. 40 yıl içinde hakkım varsa hepsini Galatasaray taraftarıan helal ediyorum. Siz de hakkınızı bana helal edin."

Fatih Terim'in Grand Tarabya Oteli'nde düzenlediği basın toplantısı sırasında denizden tekneyle gelen Sarı-kırmızılı taraftarlar, açtıkları pankartlar ile tecrübeli çalıştırıcıya destek oldu.


TERİM'İN AÇIKLAMALARININ TAMAMI BURADA