Kamil Ocak Stadı'nda oynanan maçı 2-0 kaybeden Galatasaray, Gaziantep'ten özel uçakla İstanbul'a geldi. Sarı-kırmızılı kafileyi Atatürk Havalimanı'nda bir grup taraftar karşıladı. Teknik direktör Mustafa Denizli ile futbolculara tepki gösteren taraftarlar, sadece Uruguaylı kaleci Fernando Muslera'ya tezahüratla destekte bulundu.

Takım otobüsüne binmeyen ve farklı bir araçla havalimanından ayrılan Mustafa Denizli, basın mensuplarının, istifa edip etmediğiyle ilgili ısrarlı sorularını yanıtlamadı.

Florya'ya Toma koydurdular

Moralinin bozuk olduğu gözlenen Denizli, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile telefonda görüştüğünü belirterek, "Gerekli açıklamaları Gaziantep'te yaptım" demekle yetindi.
Galatasaray kafilesinin gelişi nedeniyle havalimanında ve Florya Metin Oktay Tesisleri önünde polis tarafından geniş güvenlik önlemi alınması dikkati çekti. Tesisin A Kapısı önünde TOMA bekletildi. 

Daha önce giçbir yönetim döneminde böyle bir uygulama olmazken Dursun Özbek ve ekibi, taraftarın protesto hakkını da elinde aldı.