Galatasaray taraftarı Volkan Demirel'i Arena'da adım adım izleyecek. Sarı kırmızılı taraftarlar, Fenerbahçe derbisi öncesinde sürpriz bir karar alıp, harekete geçti.

Ali Sami Yen Arena'da oynanacak derbide "kasıklarım ağrıyor" diyen ve Trabzonspor maçında ise abartılı gol sevinci yaşadığı belirtilen Volkan Demirel'in Galatasaray maçında her hareketi mercek altına alınacak. Galatasaray taraftarı, Fenerbahçeli Volkan'ın sahaya çıktığı andan itibaren ve özellikle ısınma hareketleri sırasında her adımını kameralarla kayıt altına alacak. Ayrıca taraftarımız Volkan'ın yanı sıra Caner Erkin, Emre Belözoğlu ve Bruno Alves gibi isimleri de yakından takip edecek.

Bu karar stada gelen her taraftara ulaşması için sosyal medya hesapları tarafından da servis edilmeye başlandı ve özellikle kale arkasında bulunan taraftarlar sürekli kayıtta olacak ve elindeki kameralı cep telefonları ile Volkan'ın hareketlerini kayıt altına alınacak. Böylece herhangi bir provokasyon olması halinde kamera kayıtları delil olarak sunulacak.