Galatasaray Başkan Adayı Prof. Dr. Ahmet Özdoğan, basın mensuplarıyla bir araya geldiği yemekte sarı-kırmızılı kulübün yakın geçmişinde yaşanan iki transfer görüşmesine dikkat çekti. Diego Simeone, Atletico Madrid'e gitmeden önce Galatasaray'a önerildi. Aynı şekilde Mesut Özil de bize geldi ama şimdi sorsan Mesut'a 'İyi ki Galatasaray beni almamış' der" ifadelerini kullandı.

"G.Saray'ı 3 kişi yönetmeyecek. Tüm yönetim ve CEO'muzla birlikte herkes söz ve bilgi sahibi olacak" diyen Özdoğan, 196 milyon TL'lik bir borç daha ortaya çıktığını ve bunu şaşkınlıkla karşıladıklarını bildirdi. Seçimki kazandıkları takdirde 50 milyon TL'lik kasa kolaylığı sağlayacaklarını açıklayan Özdoğan, "Riva'yı değerlendireceğiz ancak satmayacağız. Yıldız futbolcu almayacağız ama yıldız adayı getireceğiz" dedi.

MESUT ÖZİL'İN 7 KUPASI VAR

Werder Bremen ile bir Almanya Kupası kazanan Mesut Özil, Real Madrid formasıyla bir lig şampiyonluğu, bir Kral Kupası bir de İspanya Süper Kupası kazandı. Geçen sezon Arsenal formasıyla FA Cup ve sezon başında Community Shield zaferlerinde kadroda yer alan Mesut, Alman Milli Takımı formasıyla da geçen yaz Brezilya'da Dünya Kupası'nı kaldırdı.

SİMEONE'NİN 7 KUPASI VAR

Atletico Madrid'i geçen sezon 18 yıl aradan sonra şampiyon yapan ve Şampiyonlar Ligi finaline çıkartan Diego Simeone, İspanyol ekibinde, bir Avrupa Ligi, bir UEFA Super Kupa, bir Kral Kupası ve bir de İspanya Süper Kupa kazandı. 45 yaşındaki Simeone, ülkesi Arjantin'de de Estudiantes ve River Plate ile şampiyonluk  sevinci yaşamıştı.