Kadrosunu en fazla 25 yaşındaki genç bir santrforla güçlendirecek olan sarı kırmızılılar, bir de ön libero almayı planlıyor. Ayrıca, takım içinde bazı oyuncuların görev yerleri değişecek. 

ASLAN’ın ocak planı... Ara transfer dönemine 2.5 ay kala, G.Saray’ın ajandasında 4 önemli nokta ön plana çıkıyor. Kadrosunu güçlendirmek isteyen Cimbom, şimdiden ileride yapacağı operasyonları yavaş yavaş belirlemeye başladı. İşte dikkat çekici o maddeler...
 
Yeni transfer Grosskreutz, takıma katılacak ve sağda oynayacak, Sabri kulübeye çekilecek. Maç başına 10-15 kanat bindirmesi ile oynayan Grosskreutz’a ileri çıkıp başarıyla geri dönebildiği için sağ bekte görev verilecek. Denayer asıl yeri olan stopere geçecek.
 
TARIK’I, BURSA VE ES-ES İSTİYOR
 
G.SARAY’a 4 milyon 750 bin Euro bonservis karşılığında alınan Tarık ile devre arasında yollar ayrılacak. 
 
Grosskreutz’un da sağ bekte düşünülmesi, bu mevkide artan oyuncu sayısı, hayal kırıklığı yaratan performansı üzerine ocakta Tarık’a kulüp bulunacak. Genç sağ beki sezon başında olduğu gibi takip eden iki kulüp var. Biri eski takımı Eskişehirspor, diğeri ise Bursaspor... Tarık’ın rotası büyük ihtimalle bu iki kulüpten biri olacak.
 
FORVET VE GEREKİRSE ÖN LİBERO
 
CİMBOM ara transferde mutlaka genç ve gelecek vaadeden bir forvet alacak. Burak’ın sakatlığı, Umut’un tartışılan performansı nedeniyle yaşı maksimum 25 olan bir yıldız santrafor ile söz kesilecek. Aslan, hücumunu takviye edecek. Grosskreutz’un ocakta takıma katılacak olması nedeniyle Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Aurelien Chedjou ve Jason Denayer’ı ‘joker’ olarak ön liberoda deneyecek. Aşı tutmazsa, ön libero alınacak.