Sol bek sorununu Gremio’nun genç yeteneği Alex Telles ile çözen Galatasaray, savunmanın her iki kanadında da görev yapabilen Eskişehirspor’un başarılı oyuncusu Tarık Çamdal’ı da resmen renklerine bağlıyor.

İki kulübü karşı karşıya getiren Tarık konusunda önemli bir iddia ortaya atıldı. Sarı-kırmızılı kulübün, Eskişehirspor’la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 22 yaşındaki başarılı futbolcuyla protokol yaptığı iddia edildi. Tarık’ın perşembe günü İstanbul’a gelen menajerlerinin, Galatasaraylı idarecilerle her konuda anlaştığı ve taraflar arasında 3+1 yıllık protokol yapıldığı ileri sürüldü.

Tarık Çamdal’ı devre arasında resmen kadrosuna katmak isteyen sarı-kırmızılıların, Eskişehirspor’a 500 bin euro bonservis teklif edeceği öğrenildi. Milli futbolcuyu bırakmaya yanaşmayan kırmızı-siyahlı kulübün bu teklifi kabul etmemesi durumunda sezon sonuna kadar bekleneceği ve genç oyuncunun bedelsiz bir şekilde Galatasaray kadrosuna katılacağı ifade edildi.

Ceyhun’a izin yok
Cim-Bom, Serdar Aziz için de Bursaspor’la kıran kırana pazarlığa devam ediyor. Genç stopere karşılık Aydın ve Engin’in yanı sıra 3 milyon euro teklif eden ancak olumsuz yanıt alan sarı-kırmızılılar son olarak Yiğit Gökoğlan’ı da pakete dahil etti. Bu teklifi de geri çeviren Bursaspor’un, Ceyhun Gülselam artı 4 milyon euro istediği ancak bu talebin Galatasaray tarafından kabul görmediği kaydedildi. Teknik Direktör Roberto Mancini’nin, Ceyhun’un takımda kalmasını istediği ve bu nedenle görüşmelerin tıkandığı vurgulandı.

Skorer