Kupada son 16 turunda Torku Konyaspor'u 4-1 yendikleri maçın ardından Türk Telekom Arena'da basın mensuplarına açıklamada bulunan sarı-kırmızılı futbolcu, önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirterek, "Maçta birbirinden güzel goller oldu. Kupada sürprizlerin olabileceğini herkes gördü. O yüzden maça iyi konsantre olduk ve girdiğimiz pozisyonları değerlendirerek erkenden işi bitirdik. Üst tura çıktığımız için mutluyuz" dedi.

Forma giydiği maçlarda takımın başarısı için elinden gelini yaptığını anlatan Tarık Çamdal, "Uzun bir süre oynamadım ama her zaman çalıştım. Bu forma çok büyük. Ben de çalıştım ve formaya kavuştum. Elimden geleni yapıyorum. Daha iyi olacağım. Maç oynadıkça futbolcu gelişir. O yüzden bana görev verilirse elimden gelenin en iyisini yapacağım" diye konuştu.

Karşılaşmada iki gol atan Wesley Sneijder'in tartışılmaz bir kariyere sahip olduğunu dile getiren Tarık, "Sneijder'in kalitesi çok büyük, tek başına maç alabilir. Bugün gördüğünüz gibi. Ama takımda birçok ağabeyimiz var. Hepsinden bir şeyler öğrenmemiz lazım" ifadelerini kullandı.

Tarık Çamdal, Hamza Hamzaoğlu'nun teknik direktörlüğe gelmesiyle takımda olumlu bir hava oluştuğunu anlatarak, şunları kaydetti:

"Her zaman pozitif düşünüyoruz. Sonuçlar da zaten bunu gösteriyor. Herkes birbiri için mücadele ediyor. Prandelli döneminde bunu fazla iyi yapamıyorduk. Sahada ufak şeylerden etkileniyorduk. Hamza hocanın kalitesi ortada. Bize çok şey öğretiyor. Bir ağabey gibi davranıyor. Hamza hocayla çalışmaktan dolayı mutluyuz. İnşallah sezon sonunda istediğimiz yerlere geliriz."