Sarı-kırmızılı kulübün dinamiklerini iyi bilen Sabah Gazetesi yazarı Levent Tüzemen de Sneijder ile ilgili çarpıcı değerlendirmeler yaptı.

Tüzemen, gazetedeki köşesinde kaleme aldığı yazısında Sneijder hakkında çarpıcı bir iddiada bulundu. Roberto Mancini'nin "Gerçek Sneijder'i benimle göreceksiniz" açıklamasını başkan Ünal Aysal'ın emriyle dile getirdiğini iddia eden Tüzemen, Hollandalı futbolcunun 10 numaranın hakkını veremeyecek kadar tembel bir oyuncu olduğunu ifade etti.

"MANCINI, AYSAL'IN İSTEĞİ İLE KONUŞTU"

Wesley Sneijder'in Galatasaray için vazgeçilmez bir oyuncu olmadığını ifade eden Tüzemen, "Galatasaray için Drogba, Muslera, Melo, Selçuk vazgeçilmezdir. Ama Sneijder vazgeçilmez değildir. Mancini'nin, Galatasaray'a "Çilek" olarak Hollandalı için "Gerçek Sneijder'i benimle göreceksiniz" ifadesi Başkan'ın isteğidir. Sneijder takımda sevilmeyen ve saygı görmeyen bir oyuncu. Dünyada 10 numara konumundaki oyuncular maça hep ağırlığını koyarlar. Skor üretirler. Sorumluluk alırlar... Sneijder 10 numaranın hakkını veremeyecek kadar tembel bir oyuncu." dedi.

"UMUT BULUT KULÜBEDE NASIL OTURUR"

Umut Bulut'un ilk 11'de başlaması gerektiğinin altını çizen Tüzemen, "Umut gol atıyor kulübede oturuyor, Burak dökülüyor 11'de forma buluyor. Neden? Eğer birileri Mancini'nin kulağına, "Burak bizim için çok değerli" diye su kaçırırsa Torino'da oyuna bile sokulmayan Burak formsuz da olsa 11'de başlar.. Sevdiğim bir atasözü şöyle der: "Sorunun kendinde olduğunu anlamayan insanlar; çözümü başkasının huzurunu bozmakta bulur..." şeklinde bir ifade kullandı.