27 yaşındaki futbolcunun öne çıkan sözleri şöyle:

"Çocukluktan Galatasaray'ın beri hemen hemen bütün maçlarını izlemişimdir. 10-11 yaşlarındaydım, Muğla'da yaşıyorduk. Babam 'Seni Galatasaray'ın antrenmanına götüreyim mi?' dedi, havalara uçtum. Muğla'dan Florya'ya antrenmanı izlemeye gitmiştik. Seneler sonra Florya'ya futbolcu olarak girmek tarif edilemez. O duyguyu tarif edemem. Çok heyecanlıydım. Transferim son gün gerçekleşmişti. O günü unutamam."

"GEÇEN SENE UYUM SORUNU YAŞADIK"

"6 numara oynadığım ilk sezon benim için daha iyiydi. Birbirini tamamlayan isimlerle oynamıştım. Topu aldığımda 'Topu kime vermeliyim?' bunun zorluğunu yaşadım. Fakat geçen sezon o uyumu yakalayamadık. İlk sezon saha içinde çok fazla seçeneğim vardı."

"SAKATLIKTAN SONRA ZORLANDIM"

"Rangers'a elendikten sonra lige başladık. İlk başlarda o kadar keyif alıyordum ki, Arda ağabey ile Başakşehir'i deplasmanda yendiğimiz maçtan sonra bir konuşma yaşamıştık, 'Abi böyle giderse herhalde namağlup şampiyon oluruz' demiştim. Sonrasında istediğimiz gibi gitmedi. Bazı kötü dönemlerimiz oldu. Sakatlıktan dolayı zorlandım fakat belli etmemeye çalıştım. Fakat başımızda Fatih Terim vardı, bırakmadık sonuna kadar. Son haftalarda çok inanmıştık, 1 golle kaçması beni çok üzmüştü."

"Nerede görev verilirse en iyisini yapmaya çalışırım. İlk sezonumda bir Antalya maçı vardı. Fatih Terim hafta içi denemişti ama beklemiyordum açıkçası, ilk 11'e koydu. Maç toplantısında kendimi orta sahada göremedim. 4-4-2'de Falcao'nun yanına beni yazmıştı."

"TOPU ALDIĞIMDA KİMSEYİ GÖREMİYORDUM"

"Geçen sezon keyif almakta zorlandım. Düşünüyordum, bir önceki sezondan neyi eksik yapıyorum? Kesinlikle bahanelere sığınmam ama geçen sezon topu aldığımda istediğim gibi bulamıyordum kimseyi. 'Göremiyor muyum?' diyordum... Bir önceki sezon çok opsiyonum vardı. Bu sıkıntıları kafamda yaşıyordum. Benim de hatalarım oldu mu? Tabii ki olmuştur. Oyun anlamında çok sorguluyordum hem kendimi hem de takımı..."

"Herkes için çok zor bir sezondu. Bu sezon reaksiyon vermemiz gerekiyordu. Kafa olarak da iyi hazırlanmıştım. Geçen sezonun sonuna doğru çok ciddi ağrılarımdan da kurtulmuştum. Yeni sezona hem fiziksel hem de mental olarak hazırdım. Kendimi de hazırlamıştım."

"Geçen sezonun sonuna doğru çok ciddi ağrılarımdan kurtulmuştum. Yeni sezona hem fiziksel hem de mental olarak hazırdım ama Okan Hoca'nın ilk 22'sinde olmadığımı anlayınca oynayabileceğim bir yere gitmek istedim."

"FRANSA'DAN LORİENT İLE GÖRÜŞMÜŞTÜK"

"Fransa'dan Lorient ile görüşmüştük. Bana çok güzel ilgi göstermişlerdi. İtalya'dan da iki kulüple görüştük ama sonrasında olmadı."

"BABAMIN OĞLU OLSA YAPMAM"

Soru: "Oğulcan Çağlayan ile kahve hareketi. Bugün olsa yapar mıydın?"

"Şu an dönüp baktığımda iyi bir karar değildi. Bundan sonra yapar mıyım? Babamın oğlu olsa yapmam. Tecrübe oldu. O dönem iyi bir arkadaşlığımız vardı, yakındık. İyi olacağını düşünmüştük."

İRFAN CAN İLE GÖRÜŞÜYORUM"

"O benim iyi olmamı ister, ben de onun iyi olmasını isterim. Arada görüşüyoruz."

Dursun Özbek'e eleştiri: "Bu isimlere ne gerek var?" Dursun Özbek'e eleştiri: "Bu isimlere ne gerek var?"

(Rabona / Mehmet Ayan)