Galatasaray'da başta yönetim olmak üzere birçok alandaki belirsizlikler sürüyor. Fakat Sarı-Kırmızılılar özellikle beklentilerin altında kalan sezonda en çok sıkıntı yaşanan bölge için çalışmalarını sürdürürken Bordeaux'dan Jean Onana'nın ismi gündeme geldi.

Africa Foot United, Galatasaray'ın Jean Onana ile ilgilendiğini belirtti. Bordeaux'nun yeni sezonda yüksek ihtimalle Ligue 2'de oynayacak olması nedeniyle Jean Onana'nın takımdan ayrılması bekleniyor.

Galatasaray'ın Onana için 4 milyon euro düzeyinde bir bonservisödemeye hazır olduğu belirtilse de Milan'ın da 22 yaşındaki orta saha ile ilgilendiği ifade ediliyor.

Geçtiğimiz yaz 2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Lille'den Bordeaux'ya transfer olan Jean Onana, bu sezon takımıyla çıktığı 23 Ligue 1 maçında 3 gol, 2 asistlik de skor katkısı sağladı.

Galatasaray ve 4 kulüp Mahmut Özgener'e sıcak bakmadı Galatasaray ve 4 kulüp Mahmut Özgener'e sıcak bakmadı

ELNENY ARSENAL'DE KALMAK İSTİYOR

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de forma giyen Mohamed Elneny, takımdaki geleceği hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu

İsmi Galatasaray ile anılan Mısırlı futbolcu, sözleşme uzatma teklifi gelmesi halinde Arsenal'de kalmak istediğini dile getirdi.

(Africa Foot United)