Mansour açıklamasında Mostafa Mohamed de dahil olmak üzere, kiralık olarak gönderilen oyuncuların sözleşmesinde yönetim kurulu üyesi olmayan İman Abdel Aziz'in imzası olduğunu ve transferlerin geçerli olmadığını söyledi.

"MOHAMED EN AZ 10-15 MİLYON DOLAR EDER"

Mansour Mostafa Mohamed'in durumuyla ilgili de konuşarak, "Onun sözleşmesinde yazan bonservis ücreti yeterli değil. 10-15 milyon doları hak ediyor." diye konuştu.

Kiralık oyuncuların taraflarına iade edilmesi için çağrıda bulunan Mansour, "Eğer kulüplerle dostane bir şekilde bu konuyu çözemezsek FIFA'ya gideceğiz çünkü transferlerde yönetim kurulu üyesinin değil komite üyesinin imzası var ve bu geçersiz" açıklamasını yaptı.

ELNENY İÇİN AÇIKLAMA

Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen ve son olarak Suudi Arabaistan Ligi takımlarından Al-Ittihad'a gideceği konuşulan Muhammed Elneny için babasından transfer açıklaması geldi.

Muhammed Elneny'nin babası Nasser Elneny, "Al-Ittihad bizimle transfer için iletişime geçmedi. Oğlum Manchester United'a karşı iyi bir maç çıkardı. Umarım Arsenal'de devam eder ve sözleşmesini de yeniler." dedi.

Türk takımlarının ilgisi sorulurken, "Hiçbir Türk takımıyla iletişime geçmedik. İngiltere ve İtalya'dan bazı teklifler var. Biz Arsenal ile devam etmek istiyoruz." sözlerine yer verdi.

(Sporx)