Bu arada sosyal medyada ibrasızlık kararının verildiği gün Galatasaray Lisesi öğrencilerinin paylaştığı fotoğrafın saat 19.26'da çekildiği ve gençlerin bir arkadaşının doğum gününü kutlamak adına Beyoğlu'nda bir mekanda olduğu belirtildi. Üye olmadıkları için oy kullanma hakları da bulunmayan öğrencilerin arkadaşlarının doğum gününü kutlamak adına bir araya geldiği, gençlerin o kareyi ibrasızlık kararı çıkmadan önce 19.26'da çekildiği ve kararla da alakası olmadığı dile getirildi.

Galatasaray Kulübünde yaşanan idari ibrasızlık sonrasında 150.dönem öğrencileri telefonla tehdit edilirken hukuki süreç adına da işlemler başlatıldı. 

Galatasaray Haberleri 25 Mart 2019 Pazartesi (Galatasaray Lisesi)

Galatasaray Lisesi 150.dönem öğrencilerini tehdit eden isimler tespit edilirken suç duyurusunda da bulunuldu. Bu arada sosyal medyada ibrasızlık kararının verildiği gün Galatasaray Lisesi öğrencilerinin paylaştığı fotoğrafın saat 19:26'da çekildiği ve gençlerin arkadaşlarının doğum gününü kutlamak adına Beyoğlu'nda bir mekanda olduğu belirtildi. Üye olmadıkları için oy kullanma hakları da bulunmayan öğrencilerin arkadaşlarının doğum gününü kutlamak adına bir araya geldiği ve gençlerin o kareyi ibrasızlık kararı çıkmadan önce 19:26'da çekildiği ve kararla da alakası olmadığı dile getirildi.

NELER OLMUŞTU?Mali Genel Kurulda çıkan ibrasızlık kararı sonrasında sosyal medya hesaplarından fotoğraf paylaşan 150. dönem öğrencilerinin tehditler aldığı öğrenildi. Telefonlarına ulaşan bazı kişilerin öğrencileri arayarak tehdit ettiği belirtilmişti.Yaşananlar üzerine öğrenciler Galatasaray Lisesi'ne polis koruması eşliğinde gitmişti. Aynı zamanda okul çevresindeki güvenlik önlemleri de artırılırken öğrencilerin tehditler alması, camiayı da harekete geçirmişti.

Futbol Arena