Kerem Aktürkoğlu’nun mutsuz tavırları tartışma konusu oldu.

Muslera ve Torreira'nın yeni maaşı belli oldu Muslera ve Torreira'nın yeni maaşı belli oldu

Spor yorumcusu Levent Tüzemen, Kerem Aktürkoğlu hakkında bilgiler verdi.

“Kerem Aktürkoğlu’nun alternatifi yok, kendisi de öyle görüyor. Öğrendiğim kadarıyla transfer teklifi gelmediği için morali bozulmuş. Allah Allah... Sen Galatasaray’ın oyuncususun. ‘O fazla alıyor, bu fazla alıyor’ olayına girmişsin. Galatasaray senin maaşını da artıracak. Kerem’in kaprisini Galatasaray’ın çekme durumu yok. Önce oyununla lider olacaksın.” ifadelerini kullandı.

Kerem Aktürkoğlu, Giresunspor maçı sonrası gelen yoğun tepkiler sonrası Instagram'daki mesaj isteklerini kapattı.

KEREM AKTÜRKOĞLU KİMDİR?

21 Ekim 1998 yılında Kocaeli'nde doğan Muhammed Kerem Aktürkoğlu, kariyerine Gölcükspor'da başladı. 2014 yılında Hisareyn'e, 2015 yılınd Medipol Başakşehir'in altyapısına transfer olan futbolcu, 2016 yılında BB Bodrumspor'da bir sezon kiralık forma giydi. Başakşehir Kulübü'ndeki macerası 2018 senesinde biten oyuncu ardından Karacabey Belediyespor'da, geride bıraktığımız 2019-2020 sezonunda ise 24 Erzincanspor'da top koşturdu.

Burada yakaladığı muhteşem çıkışla adından söz ettiren Kerem Aktürkoğlu, 3. Lig 1. Grup'ta çıktığı 28 maçta 17 kez fileleri sarstı. Kerem Aktürkoğlu, 2019-2020 sezonunda çıktığı toplam 34 resmi maçta 20 kez fileleri havalandırma başarısını gösterdi.

21 yaşındaki futbolcu Türkiye Milli Takımı'nın U18 ve U19 kategorilerinde de forma giydi. Galatasaray'da ilk sezonunda gösterdiği başarılı performansın ardından Türkiye A Milli Takımı'nın Euro 2020 kafilesine davet edildi; ancak bu turnuvada forma giymedi. 27 Mayıs 2020 tarihinde Azerbaycan ile oynanan dostluk maçında ilk defa A Milli formayı giyme onurunu yaşadı. 

Muhammed Kerem Aktürkoğlu 2020-2021 sezonundan bu yana Galatasaray forması giymektedir. 

(Futbol Plus / YT)