Galatasaray'da yakın bir süre önce apar topar bel fıtığı ameliyat olan Felipe Melo'nun hırsı, Florya'da endişe yarattı. Geçirdiği ameliyat sonrası ülkesi Brezilya'da rehabilitasyon dönemini geçiren Brezilyalı'nın aşırı hırsı, teknik ekip ve sağlık kurulunu yeni önlemler almaya itti.

Sosyal medya aracılığıyla hemen hemen her gün yaptığı çalışmaları video ve fotoğraflarla paylaşan Brezilyalı'nın, belirlenen programının ilerisini geçtiği ortaya çıktı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın mensuplarıyla yaptığı sohbette yaşadığı endişeyi açıkça ifade etti. 

Hamzaoğlu, takımdaki sakatlıklarla ilgili bilgi verirken, "Melo daha yapmaması gereken hareketlere başlamış. Durdurmaya çalışıyoruz. Zorlanmalardan sakatlıklar olabilir" diyerek kaygılarını aktardı.

Yener İnce takipte

Hamza Hamzaoğlu'nun bu sözleri üzerine sağlık ekibi de adeta alarma geçti. Melo'nun yaptığı çalışmaları çok yakından takip eden ve Brezilyalı ile sürekli iletişim halinde bulunan kulüp sağlık kurulu başkanı Yener İnce'nin, yeni bir görüşme daha yapacağı öğrenildi. 

Doktor İnce'nin Melo ile yapacağı görüşmede, "Hırslı olman çok güzel. Ancak ekstra riskler almamalısın. Kendini fazla zorlamadan. Belirlediğimiz programa harfiyen uy" diyerek, Brezilyalı'yi ikaz edeceği öğrenildi.

Melo bilindiği üzere ameliyat olduktan sonra ailesiyle birlikte Brezilya'ya gitmiş ve fizyoterapistler eşliğinde çalışmalarına başlamıştı. Programında bir aksaklık olmaması halinde yıldız futbolcunun ligin son haftalarındaki maçlara yetişmesi bekleniyor.