Brezilyalı sol bek Alex Telles’e şok bir haber geldi. Brezilyalı genç oyuncu, Sky Sports İtalya tarafından İtalya Serie A’da sezonun en kötü 11’ine seçildi. Alex Telles, 4-3-3 formasyonla sahaya dizilen 11’in sol bek mevkisinde kendine yer buldu.
 
Sky Sports Alex Telles’in sezonun en kötü 11’ine seçilmesini şöyle yorumladı: “Sezon başında Roberto Mancini tarafından özel olarak takıma kazandırılması istenen Alex Telles, sol bek ve sol kanat için ideal bir çözüm olarak görülüyordu. Ancak sezona hızlı başlayan Alex Telles, performansının devamını getiremedi ve formayı Nagatomo’ya kaptırdı. Kendisi için biçilen değerin uygun olduğunu düşünmek çok zor.”
 
Alex Telles’in takım arkadaşı bir başka Interli Geoffrey Kondogbia da sezonun en kötü 3 orta saha oyuncusundan seçildi. Kadroda Alex Telles ve Geoffrey Kondogbia’nın yanı sıra kale, defans, orta saha ve forvet mevkilerinde 4 AC Milanlı, 2 Laziolu, 1 Napolili, 1 Sampdorialı ve 1 de AS Romalı oyuncu kadroda kendisine yer buldu. Kadronun başına ise Sampdoria Teknik Direktörü Vincenzo Montella getirildi.

İşte Sky Sports tarafından seçilen sezonun en kötü 11’i: