Felipe Melo'nun Brezilya Milli Takımı'na çağrılmamasına şaşıran Telles, birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı.

Vatandaşı Felipe Melo’ya övgü yağdıran sambacı, "Harika bir sezon geçirdi ve formunun zirvesinde. Milli takıma da seçilmeliydi. Türkiye ligi dışarıda çok fazla takip edilmediği için gözden uzakta kaldı. Sahanın dışında da çok iyi bir aile babası. Taraftarların idolü ve Galatasaray tarihinde en iyi oyuncu olarak kabul edilen Hagi’nin ardından ikinci isim olarak görülüyor" diye konuştu.

Galatasaray taraftarının dünyanın en fanatiklerinden olduğunu belirten Telles, "Oyuncularla ilgili duyguları neyse bunu dile getirmekten çekinmiyorlar. Melo ve Drogba gibi oyuncuların sokağa çıkıp da normal bir hayat sürmeleri mümkün değil. Çünkü çok yoğun bir ilgi var. Gerçekten çok tutkulu bir taraftar” dedi.

Genç futbolcu Dünya Kupası öncesinde Wesley Sneijder ile sürekli görüştüğünü de dile getirdi. Telles, "Sneijder en iyi anlaştığım oyunculardan birisi, çünkü İspanyolca biliyor. Son günlerde beni sürekli arıyor ve burada havanın nasıl olduğunu soruyor. Ona kenti gezdireceğim. Ben de böylece belki Dünya Kupası’nda imzalı bir Hollanda forması elde ederim” ifadelerini kullandı.

Milliyet