İtalyan basını Napoli'nin de oyuncuyu yakından takip ettiği ve özellikle Camilo Zuniga'nın sahalara bir türlü dönememesinin ardından devre arasında bu bölgeye kesin olarak bir transfer yapmak istediği, ilk sırada da Alex Telles olduğunu ifade etti.

BU TRANSFER İÇİN ÇEKİŞME OLACAK

Portekiz basını da Avrupa Kupaları'nda zor bir dönem geçiren Porto'nun kaliteli bir sol beke ihtiyacı olduğunu ve listesnin ilk sırasında Alex Telles olduğunu yazdı. Portekiz basını ayrıca Bruma'yı 10 milyon euroya kadroya katan Galatasaray'ın bu transferde oldukça ısrarcı olabileceğini de belirtti.

Hem İtalyan hem de Portekiz basını Alex Telles'in menajeri Fernando Otto'nun sözlerine de yer verirken bu transfer için oldukça çekişme yaşanabileceğinin siyallerini de verdi.

"NAPOLI, LEVERKUSEN, 2 İNGİLİZ AMA G.SARAY!"

Fernando Otto, Brezilya basınına yaptığı açıklamada; "Alex'e 4 ay önce Napoli talip oldu. Leverkusen ciddi bir öneriyle geldi ve iki İngiliz kulübü ilgisini gösterdi ama Galatasaray harika bir kulüp. Futbol dünyasında tutkularıyla öne çıkıyorlar. Drogba ve Sneijder gibi harika oyunculara sahipler. Şampiyonlar Ligi'nde tur atladılar" dedi.

Otto, Alex Telles'in düşüncesini ise; "Alex, Gremio formasıyla Copa Libertadores'te oynamak istiyor ama finansal durumların da farkında. Kulübün paraya ihtiyacı olduğunu biliyor. Eğer kulüp ikna edilirse Alex Telles kabul edecektir" diyerek açıkladı.

Fernando Otto, Galatasaray ile Gremio görüşmelerinin son hızla ve ara vermeden devam ettiğini belirtti.


Webaslan