Dün yapılan görüşmenin perde arkası da ortaya çıktı.

Faslı oyuncunun biletinin kesildiği ve hatta Belhanda'nın menajeri ile görüşerek kendisine kulüp bulmasını istediği gündeme geldi. Ancak Florya'daki tablo ise ortaya çıktı.

FATİH TERİM İLE BİR ARAYA GELDİ

Dün öğleden sonra Galatasaray taraftarından özür dileyen ve sosyal medya hesabından özür mesajı yayınlayan Younes Belhanda ise sabah antrenmanı sonrasında Teknik Direktör Fatih Terim bir araya geldi.

HATASINI KABUL ETTİ

Belhanda'nın Fatih Terim ile yaptığı görüşmenin ardından hatasını kabul ederek özür mesajını yayınladığı belirtildi. Faslı oyuncunun kadro dışı bırakılması ya da menajerinden Belhanda'ya kulüp bulmasını istediği gibi bir durumun söz konusu olmadığı gelen haberler arasında yer aldı.

"ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ"

Sarı kırmızılılar Belhanda ile alakalı "Taraftar da, Galatasaray futbolcuları da bizim canımız. Belhanda'yı kazanmak, bu olayı da tatlıya bağlamak adına elimizden geleni yapıyoruz” dedi. Terim'in de Faslı oyuncudan taraftardan performansını yukarı çıkararak sahadaki oyunu ile de özür dilemesini istediği öğrenildi. Kısaca Belhanda, forma şansı bulmaya devam edecek.

(Futbol Arena)