NTV Spor muhabiri Evren Göz'ün verdiği bilgiye göre; tüm basın mensuplarından kameralarını kapatmasını, foto muhabirlerinden çekim yapmamasını isteyen Fatih Terim, Arda konusuyla ilgili düşüncelerini dile getirdi.

Fatih Terim, "Yaşanan olaylardan dolayı üzgünüm. Böyle olmasını kimse istemezdi, ben de istemezdim. Arda bizim evladımız. Psikolojisi belki de o an için hazır değildi. Arda için çok üzgünüm" dedi.

Uçağın içinde yaşananları da anlatan Terim, en ön bölümde olduğu için olayları tam duyamadığını; hostesle oyuncular veya hostesle basın mensupları arasında bir tartışma yaşandığını sandığını söyledi. Olay esnasında ince bir ses geldiği için olayda bir kadın hostes olduğunu düşündüğünü belirten Terim, daha sonra yardımcıların konuyu kendisine ilettiğini dile getirdi.

Terim, "Olay sakinleşsin, otele gidelim, dinlelim ve konuyla ilgili yarın detaylı bir konuşma yaparız dedik. Ertesi gün de böyle bir karar aldık. Gün boyu toplantı yaptıkık ve daha sonra böyle bir karar aldık" diye konuştu.

ajanspor