Epözdemir, Servet Yardımcı'nın başkan Burak Elmas'a "Terim, TFF ve Galatasaray arasındaki ilişkilerimizi bozuyor." dediğini itiraf etti.

TERİM HESAP SORDU

Gelen bilgilere göre Elmas’ın Servet Yardımcı’nın Fatih Terim aleyhine 'hakarete varan' sözünü çok daha zor durumda kalması durumunda açıklayacağı belirtildi. Ayrıca deneyimli hoca, Burak Elmas’ı arayarak, “Bunu bana nasıl söylemezsin? Bu takımın hocası olarak neler konuşulduğunu bilmeye hakkım yok muydu?” diyerek sert tepki verdi.

Elmas’ın 'masaya yumruk' krizi yüzünden de zorda kaldığı öğrenildi.

BAŞKAN ADAYLARI TORRENT'İ İSTEMİYOR

Sarı-Kırmızılılar'da başkanlık koltuğu için şu ana dek 3 aday ön plana çıkarken, bu 3 ismin tamamının İspanyol hoca ile çalışmayı düşünmediği ifade ediliyor. Tüzük gereği ibra edilmediği için önümüzdeki seçimde Burak Elmas aday olamayacak. Galatasaray'da önümüzdeki seçimde adı adaylık için geçen isimlerden olan Dursun Özbek, Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk'ün planları içerisinde İspanyol teknik adam Domenec Torrent ile devam etmek olmadığı belirtiliyor.

Önümüzdeki sezon için Galatasaray'dan 1.5 milyon Euro kazanacak olan tecrübeli çalıştırıcı ile yeni seçilecek olan yönetimin masaya oturup uygun bir rakama tazminat sorununu çözmeye çalışması bekleniyor... İspanyol teknik adam, Galatasaray'ın başında çıktığı 12 maça 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyet elde etti. 1.00 puan ortalaması ile beklentilerin bir hayli altında kaldı. Torrent için kendisini göreve getiren başkan Burak Elmas'ı ibra edilmemesi sonrası tehlike çanları daha hızla çalmaya başladı.

(Fotospor)