Sürekli olarak hazirandaki operasyonun olacağını vurgulayan İmparator'un transfer şifreleri...

4 İSMİN DAHA BİLETİ KESİLDİ

Fatih Terim, Erzurum deplasmanında kaybedilen 2 puan sonrası iki fatura daha kesti. Tecrübeli hocanın hedefinde bu kez yabancılar vardı. 

Yaz dönemi için raporunu şimdiden hazırlamaya başlayan Terim, kiralık oyunculardan Onyekuru ve Ndiaye'ye veda edilmesini istiyor. Brezilyalı futbolcular Mariano ve Fernando'dan da kendilerine yeni kulüp bulmaları talep edilecek. 

Muslera, Luyindama, Marcao ve Nagatomo'nun yerleri banko görülürken, oluşacak reaksiyonlara göre 2019-2020 kadrosu da şekillenecek. 4 bölge değişmez görülüyor.  

SOL KANAT  

Şu an Henry Onyekuru'nun oynadığı bölgeye birebiri kuvvetli, pasör ve skorer özellikleri olan bir oyuncu tercih edilecek. Özellikle bu mevki için scouting ekibi oldukça yoğun çalışıyor. Polonya, Romanya, Avusturya sıkıca taranıyor.

İKİ YÖNLÜ ORTA SAHA

 Fatih Terim, buraya marka bir oyuncuyu istiyor. Orta sahada hem defansif, hem ofansif katkılar yapabilecek ve Badou Ndiaye'den bir iki tık daha iyi bir oyuncu hedefleniyor. Terim başarılar elde ettiği Melo - Selçuk sistemini hedefliyor.

SAĞ BEK

 Galatasaray, performansında istikrar sağlayamadığı Mariano'nun yerine sürekli dripling yapabilecek, skora etkisi olacak bir sağ bek arıyor. Terim, Martin Linnes'in performansından memnun ancak buraya çok daha kaliteli bir oyuncu aranıyor...

YENİ FORVET DE GELECEK  

Galatasaray, Diagne ve Mitroglou transferlerine rağmen forvet almak istiyor. Fatih Terim genç bir yabancı ve bir de potansiyel bir Türk isme sıcak bakıyor. Scout ekibi dünyanın her yerini tarıyor.

 GÖNDERİLECEKLER HAZIRLIĞI  

Değişim sinyalleri vermeye devam eden Fatih Terim'in de hem transfer çalışmalarına hem de gönderilecek oyuncular konusunda hazırlıklarına şimdiden başladığı öğrenildi. 

MARIANO VE FERNANDO YOLCU  

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in yeni sezon planlaması netlik kazanıyor. Tecrübeli teknik adam, formunu yükseltmemesi halinde Brezilyalı orta saha oyuncusu Fernando ile sağ bek Mariano'yu satış listesine koyacak, bu oyuncuların yerine de yeni isimler gelecek.

MARIANO'YA TALİPLER VAR

Ara transfer döneminde de başka kulüplerle görüşmeler yapmasına izin verilen Mariano, hem Suudi Arabistan hem de Brezilya kulüpleriyle temasa geçecek. Galatasaray, Mariano için 3 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli belirledi

İLK YOLCU MUĞDAT  

Akhisar'dan bedavaya gelen Muğdat Çelik'in bu sezon lig ve Avrupa'da 20 maça ilk 11 çıkarsa sözleşmesi otomatik olarak 1 yıl uzayacaktı. 

SELÇUK İNAN

 2011 yılından bu yana Sarı-Kırmızılı formayı giyen Selçuk'a 1 yıllık anlaşma teklif edilecek. Futbol kariyerini Galatasaray'da noktalamak istediğini açıklayan Kaptan'ın önüne gelecek olan sözleşmeyi gözü kapalı imzalayacağı ve para konusunda da sıkıntı çıkarmayacağı biliniyor. 

GÖNDERİLMESİ BEKLENEN DİĞER İSİMLER  

AHMET ÇALIK

Ömer Bayram

Ndiaye

Eren Derdiyok

Sinan Gümüş

Semih Kaya

A SPOR