Seçimleri yakından takip eden Fatih Terim, başkanlığa seçilen Dursun Özbek'i telefonla arayarak tebrik etti.

Doruk Ulusoy'un haberine göre Terim, Özbek'i tebrik eden isimlerin en başında yer yaldı.

KARARI YÖNETİM KURULU VERECEK

Galatasaray'ın yeni başkanı Dursun Özbek, hoca konusunu Pazartesi günü masaya yatıracak.

Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa Finalinin kanalı açıklandı Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa Finalinin kanalı açıklandı

Yönetim Kurulundaki arkadaşlarının çoğunluğuna göre son kararını verecek.

SEÇİMDE FATİH TERİM SESLERİ

Galatasaray Lisesi'nin önünde seçim sonuçlarını bekleyen taraftarlar, başkan seçilen Dursun Özbek'in çıkış yapacağı sırada Fatih Terim tezahüratları yaptı.

Sarı-kırmızılı taraftarlar "İmparator Fatih Terim" tezahüratı yaparken, Dursun Özbek ise tezahüratlara el sallayarak cevap verdi.

Galatasaray'da ikinci kez başkan seçilen Dursun Özbek daha sonra taraftarların yanından ayrıldı.

ÖZTÜRK'TEN HOCA  AÇIKLAMASI

Galatasaray'da Dursun Özbek ile birleşme kararı alan Metin Öztürk, seçimin kazanılmasının ardından konuştu.

Öztürk, "Birleşme hamlesini yapan Dursun Özbek'ti. Eşref Hamamcıoğlu ile beraber seçime hazırlanıyorduk. Dursun başkan bizim doğal liderimiz. Bundan önceki dönemde projelerde biz Dursun Özbek ile istişare ediyorduk. Mevcut yönetim döneminde bu projelerin altyapısı hazırlandı. Burada sadece bize yola devam etmek gerekir. Biz istedik ki Galatasaray'ın üzerindeki kara bulutlar dağılsın. Biz Eşref Bey'in de bizimle birleşmesini istedik ama olmadı. İddiamız aynı şampiyon olacağız. Projelerimiz ve inancımız kuvvetli." dedi.

Metin Öztürk, teknik direktör konusunda gelen soruya ise, "Ben gelseydim hocamız Okan Buruk'tu. Şu anda başkanımız Dursun Özbek ne derse o olacak." diye cevap verdi.

(Sporx)