Galatasaray teknik heyeti, Gençlerbirliği maçındaki oyun sonrasında adeta şaşkına döndü. Fatih Terim ve kurmayları 90 dakikayı masaya yatırdı.

Berabere bitenGençlerbirliği karşılaşmasında Galatasaray'ın ortaya koyduğu futbol sonrası hayal kırıklığı yaşayan Teknik Direktör Fatih Terim, 90 dakikanın analizini yaptı, yardımcıları ile bu maçı masaya yatırdı. 
Galatasaray neden maç kazanamıyor?

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'in, G.Birliği maçında lige milli takım karşılaşmaları nedeniyle ara verileceği için rotasyona gitmediği öğrenildi. 

Sarı kırmızılı teknik heyetin kadroda değişime gitmesinin bir başka nedeni ise PSG karşılaşması ve 90 dakika bitiminde saha içi mücadelesi ile Galatasaray'ın alkış alması oldu. 

TEKNİK HEYET ŞAŞKINA DÖNDÜ

PSG'ye 1-0 mağlup olmasına karşın gösterdikleri reaksiyon ve mücadeleleri sonrasında tribünlerin de alkışladığı G.Saray takımını bu nedenle Başkent'te oynatma kararı aldı. 

Sarı kırmızılı teknik heyet, G.Birliği maçındaki oyun sonrasında da adeta şaşkına döndü. 90 dakikayı masaya yatıran teknik heyet, Milli Takım arası olacağı için rotasyona gitmediği ifade edildi.

"PSG MAÇINA ALDANDIK"

Sarı kırmızılıların toplantıda “PSG maçına aldandık. Salı günü sahada alkış alan bir mücadele vardı. Ama Ankara'da tam tersi. Neredeyse siyahla beyaz kadar!” yorumunu yaptılar. 

Galatasaray'ın koşu mesafeleri de yetersiz bulunurken, “Koşmazsak olmaz” değerlendirmesi yapılırken milli takım arasında bu sorunların çözülmesi adına harekete geçildi. 

Futbol Arena