Maçın ardından teknik direktör Fatih Terim basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

"ACABA KENDİLERİNİ GAZİANTEP MAÇINA MI SAKLADILAR?"

Oyundan memnunum. İlk yarıda çok iyiydik ve ikinci yarıda doğru oynadık. Pozisyon vermedik. Zihnsen, fiziksel olarak ve duygusal olarak yıpranmış bir takımın kırılma anı olarak görüyorum. En iyi gelecek şey 3 puandı. 3 puanı aldığımız için mutluyum. Oyuncularımı kutluyorum. İkinci yarıda çok doğru oynadılar. İyi bir maç oldu. Acaba kendilerini Gaziantep'e mi sakladılar diye ironi yapalım diye düşünüyorum.

"FORMAYI ALAN BIRAKMASIN, BİZ ADİL DAVRANACAĞIZ"

Formayı alan bırakmasın. Biz de adil davranmaya devam edeceğiz. Taraftarlarımızın kıymetini bilelim. Ekran başındaki taraftarlarımızın bizi anladığını düşünüyorum. Bugün belki bir şeyin başlangıcı olabilir. Hep beraber oynamaya devam edeceğiz. 

ANDONE'NİN SAKATLIĞI HAKKINDA

Andone'nin dizinde bir problem var. Ezbere bir şey söylememek lazım. Yarın kontrollerden sonra belli olacak. Milli maç arası sonrasında gerek lig ve Brugge maçları bizi başka yerlere taşıyabilir. Bunun bilincindeyiz. Umarım onları başarırız. Bazı ağır durumların altından kalkmak kolay değil. Allah'ın izniyle, Allah da doğru olan ve iyi çalışanlara yardım ediyor. Bunun altından kalkacak güçteyiz.

(Futbol Arena)