Eski idarecilerden Levent Nazifoğlu, Terim hakkında "Galatasaray'a döneceğini düşünmüyorum" dedi. Ayrıca deneyimli teknik adam da Dursun Özbek'le çalışmaya sıcak bakmıyor.

"UZUN BİR SÜRE GERİ DÖNMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM"

Gelen bilgilere göre Nazifoğlu’nun Metin Öztürk’le beraber çalıştığı dönemde Terim’in kapısını çaldığı ve “Hocam seni istiyoruz” dediği ancak Terim’in “Uzun bir süre geri dönmeyi düşünmüyorum. Aday oluyorum, olacağım diyenlerin hiç birisiyle artık çalışmam.” cevabı verdiği öğrenildi.

PROGRAMI TORRENT YAPACAK

Galatasaray'da yeni sezon planlaması yapan Domenec Torrent, hazırladığı programı yönetime iletecek. Galatasaray Yönetimi'nin de yeni teknik heyeti beklemeden bu programı uygulayacağı öğrenildi.

Yeniden idari menacer olmaya hazırlanan Cenk Ergün'ün şimdiden bazı kamp yerleriyle temasa geçtiği ve yurt dışı konusunda Avusturya ile Slovenya'nın gündemde olduğu belirtiliyor.

CENK ERGÜN VE YERLİ YARDIMCI

Futbol yapılanması baştan aşağı değiştirilip yeniden kurulacak ve sportif direktör Sensibile ile de görüşülüp sözleşmesi feshedilecek. Florya’da futbol yapılanması Cenk Ergün önderliğinde şekillenecek. Ergün dışında takımı, oyuncuları, Türk futbolunu iyi bilen bir isim daha ekibe katılacak.

Prandelli'den Fenerbahçe'nin hoca adayına olumsuz sözler! Prandelli'den Fenerbahçe'nin hoca adayına olumsuz sözler!

(Fotomaç / Sporx)