Önce yayıncı kuruluşa kendisinden önce konuşan Hikmet Karaman'a sitemde bulunan sarı-kırmızılı teknik adam, "Hikmet hoca maçı anlatmıştır bu kadar uzun kaldığına göre. Benim yerime de anlatmıştır" dedi.  

'Biz Galatasaray'ız ayağa kalkmasını biliriz'

Deneyimli çalıştırıcı şöyle devam etti: "Kaybetmek ve puan kaybetmek istemeyiz ama futbolun içerisinde bunlar var. Sezon başında olması, ileride olmasından iyidir. Biz Galatasaray takımıyız. Bu tip şeyleri çok gördük. Altından kalkmasını biliriz, bildik. Eski günlerimize veya oynadığımız çok iyi maçlara döneceğimiz kesin. Sezon başı başka puanlarda olabilirdik olamadık. 19 tane şut çekip 2 tane isabet sağlarsak, 10'a yakın pozisyona girip atamazsanız, mağlup olursunuz." 

'Müthiş Galatasaray için tarih 1 Ocak'

Sarı-kırmızılı taraftarlara seslenen Terim, "Galatasaraylılar bilmelidir ki biz doğru yoldayız, neticeler yanlış. Çok çabuk ayağa kalkabilecek tecrübeye sahibiz. Üzülüyoruz ama karamsarlığa kapılmanın da manası yok. Futbolda bazen istedikleriniz olmuyor. Biz her oyuncunun ne olduğunu bilecek kadar takımımızın başındayız. Müthiş bir Galatasaray takımı olacak. 1 Ocak'tan sonra..." ifadelerini kullandı.

Terim: Sorumlu varsa, kim olduğu belli

Fatih Terim ayrıca, "Üzgünüm çok üzgünüm. O kadar çok gördük ki bunları. Ligin daraldığı zamanda gördük. Şimdi bunların üstesinden geliriz. Bazen üzüyoruz, 1 hafta önceki Lazio maçıyla son iki maçta çok fark var. Bazı oyuncuların ne kadar önemli olduğu ortaya çıktı. Bazı oyuncuların da değerlendiremediği çok net. Burada bir sorumlu varsa kim olduğu belli. Ben de bunları söylüyorum" yorumunda bulundu. 

'Kayserispor hak etti'

Açıklamalarına basın toplantısında devam eden Terim, enteresan bir maç oynadıklarını ifade ederek, “Oyun başlar başlamaz bir tehlike yaşadık, gole kadar başka bir tehlike yaşadığımızı sanmıyorum. Ama yaptığımız bir faul, yine ortada pozisyon yokken yediğimiz bir gol var. Kayserispor çok iyi oynadı, hak etti, tebrik ederim. Ama oyunun hangi bölümünde golü bulsak skorun çok değişik olacağını hepimiz biliyoruz." diye konuştu. 

'Bu kadar puan kaybı beklemiyordum'

Deneyimli teknik adam, "Bize buradan kalan birkaç şey var. Sezonun daha başındayız. Kaybedeceklerimizi şimdi kaybedelim. Çok dar zamanda gerilerden çok geldik. Hiçbir Galatasaraylı'nın ümitsizliğe kapılmasını istemem, bunun için bir sebep yok. Hep beraber üzülüyoruz, ben de üzülüyorum. Ama ne benim ne Galatasaraylılar'ın anlayışında pes etmek yok. Bu kadar puan kaybını açıkçası beklemiyordum” ifadelerini kullandı.

(Ajansspor)