Fatih Terim, gündemdeki istifa iddialarına ilişkin, "Buradayım, daha yapacak çok işimiz var. Benim haberim yok. Ben böyle bir şey mi ima ettim? Yok. Zaten problem de orada. Bugün başka türlü bir sonuç da alsak istifa etmezdim. Bazılarının dileği öyle olabilir ama istifayı ne ima ettim ne de düşündüm. Burada yapacak çok işimiz var" ifadelerini kullandı.

Galatasaray sorusu üzerine Terim, "Galatasaray'la benim adımın geçmesi kadar doğal bir şey olamaz. Ancak orada bir hoca var. Hayatımda hiçbir hoca varken bir takımla görüşmedim ki böyle bir şey olsun. Çok da iyi iş yapıyor. Başarılar diliyorum. Galatasaray'ın tarihine geçmiş bir adam, seyircinin özlemi, seyirci ile özdeşlemiş... Bundan doğal ne olabilir? Ben Riekerink'in rahat olmasını isterim. Rahat da görünüyor zaten. Siz soruyorsunuz diye böyle cevap veriyorum." dedi.

Belözoğlu hakkında çarpıcı ifadeler kullanan deneyimli teknik adam, ''Emre Belözoğlu o kadar iyi niyetle, o kadar düzgün, ihtiyaç olursa da alırım, oynamazsa da teknik adamlığa devam etsin. Emre Belözoğlu'nun tecrübesinden de, adamlığından da faydalanacağız. Gelip benim yanımda da durabilir. Ben kızarım, büyüğüm. Öyle demiyor muydunuz, 'Vur iki tane ağzına al buraya' diye. Eee biz de öyle yaptık. Yok özür diledi mi, dilemedi mi. Ya ben tatmin oldum ve aldım.'' dedi.