Deneyimli teknik adamın sözleri şöyle:

'Soyunma odasına bir türlü 2-0 giremiyoruz'

Soyunma odasına bir türlü 2-0 giremiyoruz. Oyundan düşündüğümüz, ileri de baskı ile başladık. Kalemizde karambol hariç pozisyon görmedik. İlk yarının son beş dakikasında gol oldu. İkinci yarıyı 2-0 oynamak başka 2-1 oynamak başka.

"Daha fazla pozisyona girdik ama olmadı. Maalesef iki haftadır 2-0'dan puan kaybediyoruz. Bazen dinamizmin yansımaları olabilir. Rakibi kapatan ve dar bir alanda oynayan, takım boyunu kısaltan bir Galatasaray yapabilirsek mutlu olurum."

'Bazı arkadaşlarımız çabuk forma girmeli'

"Trabzonspor'un çok iyi ve yetenekli oyuncuları. Üzüntülüyüm açıkçası galibiyeti kaçırdığımız için. Yeni oyuncularımız var beraber çalışmaları, beraber yaşamaları lazım. Bazı arkadaşlarımız daha çabuk forma girmeliler yoksa forma kolay olmayacak gibi görünüyor" ifadelerini kullandı.

DeAndre Yedlin: Üzerine koymamız gerekiyor

Maçı değerlendiren Birleşik Devletli oyuncu, “Oyunun tamamına bakarsak ilk yarı oldukça iyiydik. İyi baskı yaptık ve iki gol bulduk. İkinci yarıda konsantrasyonumuzu kaybettik. Onlarda belli bir ritim yakaladılar. Bundan dolayı hem Kasımpaşa hem de Trabzonspor maçında öğrenmemiz gereken durumlar var. Trabzonspor iyi bir takım. Bunu da kabul etmek gerekiyor. Bizim daha çok çalışıp üzerine koymamız gerekiyor.” diye konuştu.

Milli takımdan dönen oyuncularla ilgili uzun yolculukların bir bahane olmadığını söyleyen Yedlin, “Bizler profesyonel oyuncularız. Herhangi bir özür olmaması gerekiyor. 11’e 11 sahaya çıkıyoruz. Tabii ki dış sahaya gidiyoruz, milli takıma gidiyoruz; ancak bunların özür olmaması gerekiyor. Bundan sonra yapmamız gereken şey bir sonraki oyunumuza konsantre olmak ve ona çalışmak.” dedi.

(Sporx)