Millîlerin Cebelitarık'ı 6-0 yendiği maçta Kerem açılışı yapan, Halil ise iki golle farkı açan isimler olarak ön plana çıktı.Millî maç öncesinde Stefan Kuntz ve yardımcısı Kenan Koçak sık sık Fatih Terim ile telefon üzerinden iletişim kurarak fikir alışverişinde bulundu. Ay yıldızlı teknik adamlar Terim ile yaptığı görüşmelerde oyuncuları en verimli nasıl kullanabileceklerini de sordu.

EN İDEAL VERİM

Fatih Hoca, Barış Alper Yılmaz'ı çizgiye inecek şekilde, Kerem Aktürkoğlu'nu kanatta içe kat eden pozisyonda, Halil Dervişoğlu'nu da çift forvetli sistemde değerlendirmeleri gerektiğini anlattı.

Kuntz-Koçak ikilisi de Terim'in dediği gibi takımı 4-4-2 sisteminde sahaya sürdü. Nitekim âdeta kullanma kılavuzlarıyla beraber oyuncuları oynatan ay yıldızlı teknik heyet, en ideal verimi aldı ve bu sayede kilidi açan ilk üç gol, bu oyunculardan geldi.

İSMAİL ÇİPE'NİN KALEMİNİ KIRDI

Bursaspor ile oynanan hazırlık maçında teknik direktör Fatih Terim'i çıldırtan kaleci İsmail Çipe, Sarı-Kırmızılı ekipteki son şansını da değerlendiremedi.

Bu gelişmelerin üzerine 26 yaşındaki file bekçisinin bileti kesildi.

İsmail'in, devre arasında kulüpten ayrılması için arayışlara geçildi. 2016'dan beri A Takım'da forma giyen İsmail, bu süre içerisinde Bugsaş, Karagümrük, Tuzlaspor ve Kayserispor gibi takımlara kiralanmıştı.

(Sporx)