Ziraat Türkiye Kupası'nda Yeni Malatyaspor, Galatasaray'ı ağırlayacak. Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan ve 0-0 beraberlik ile sonuçlanan mücadelenin rövanşında Malatyaspor sahasında Galatasaray'ı ağırlayacak. Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçı öncesinde son dakika gelişmeleri, muhtemel ilk 11'leri haberimizde.

Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor maçı muhtemel ilk 11'i:Fernando Muslera, Mariano, Ryan Donk, Marcao, Nagatomo, Fernando, Ndiaye, Belhanda, Feghouli, Onyekuru, Mbaye Diagne

Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Galatasaray sahasında Yeni Malatyaspor ile golsüz berabere kalmıştı. Bu maçın rövanşı Malatya'da oynanacak. Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçı 25 Nisan Perşembe günü saat 20.00'de başlayacak ve A Spor'dan naklen yayınlanacak.

A Spor canlı Türkiye Kupası maçları (A Spor nasıl izlenir, A Spor frekansları)

Ziraat Türkiye Kupası maçlarını geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da A Spor canlı yayınlıyor. Türkiye Kupası Yarı Final müsabakası Yeni Malatyaspor - Galatasaray mücadelesi A Spor ekranlarından yayınlanacak. A Spor uydu frekanslarını girererek veya Digitürk kolay kurulum yaparak A Spor canlı izle üzerinden maçları takip edebilirsiniz.

FREKANS: 12053 Mhz

SYMBOL RATE: 27500

POLARİZASYON: H ( Yatay )

FEC: 5/6

DIGITURK: 88. kanal

TİVİBU: 81. kanal

D-SMART: 80. kanal

KABLO TV: 142 ve 143 . Kanal

Futbol Arena