Galatasaray'da, Teknik Direktör Fatih Terim sarı kırmızılı kulüpte Mali Genel Kuruldaki ibrasızlık kararı ve yaşanan süreçten Florya'nın olumsuz etkilenmemesi adına harekete geçti. Galatasaray'da idari ibrasızlık sonrasında ortaya çıkan tablonun futbolcularının kafasında soru işareti yaratmaması adına Terim, Florya'da kısa bir konuşmaya imza attı.

"BİZİM GÖREVİMİZ GALATASARAY'I BAŞARIYA TAŞIMAK"

Tecrübeli teknik adam, Galatasaray taraftarı ve camiasının dikkat kesildiği konu ile alakalı sarı kırmızılı oyunculara, "Bizim görevimiz, alanımız Galatasaray'ı başarıya taşımak, hedeflere ulaşmak. Sizden sadece saha içine ve Galatasaray'ın başarısına odaklanmanızı istiyorum. 8'de 8 yapıp şampiyon olacağız. Herkes sadece buna konsantre olmalı" ifadesini kullandı.
 

Dursun Özbek seçime girecek mi?

Galatasaray yönetimi, idari ibrasızlık kararının çıktığı genel kurulu mahkemeye taşıyıp hukuki yollara başvururken, sarı kırmızılı kulübün tüzük maddesine göre ise 1 ay içinde erken seçim kararı alınması gerekli. Sarı kırmızılı idareciler idari ibrasızlık kararının iptalini isterken Galatasaray camiasından da başkan adayları için çalışmalar başladı.

SEÇİME GİRMEYİ DÜŞÜNMÜYOR

Herkesin merak ettiği konu ise eski başkan Dursun Özbek'in bir kez daha bu göreve talip olup olmayacağı. Camiadan yeniden aday olması yönünde çağrılar alan Dursun Özbek'in olumsuz yanıt verdiği ortaya çıktı.

Dursun Özbek'in, Galatasaray Kulübünde ibrasızlık sonucunda seçim yapılması halinde başkanlık görevine aday olmayacağı belirtildi. Dursun Özbek'in bu dönemde göreve talip olmayı düşünmediğini ve bunu açıkça aday olmasını isteyen üyelere belirttiği ifade edildi.

(Futbol Arena)